Po 1 to kit tylko nie jest napisali po 2 za 355zł kit malossi sport jest na sklep.jednoslad.pl ceny takie są do AC. Fazi to co ty zamówiłeś? Ja nówke i to samo za 372zł I obydwaj mamy AC. pzdr
ja mam takie pytanko do wal odnasnie cylindrow 70cc
jakie macie cylinder ? jaki na nich juz zrobiliscie przebieg? i czy cos musieliscie juz wymieniac np pierscienie albo cos innego??
Mam seryjny cylek i dotarcie było straszne... 11km na liczniku a ja we dwójke na maxa ile się dało i takie miałem docieranie... działa jako tako ale działa... Kupiłem cylinder polini sport 70 od pierzaka z forum (już się tu niepokazuje)ale okazało się, że jest przytarty. Zatarty tłok i nie orginalny. I na dodatek nie wiem jak to się stało ale odłamała mi się od tego cylka część. Zorientowałem się za późno i już nic nie mogę zrobić... tzn znaleść go mogę i wtedy po kłopocie Zamówiłem nastepny cylek polini sport 70 nówke za ok 370zł i jak będzie się sprawował to napisze tu. Będę g docierał ok 300-350km bo dłużej nie wytrzymam.
niekupuj cylindra polini sport 70 to jest szajs!! wiem bo ma i po 1 tys. musialem wymieniac pierscienie i teraz znow po przejechaniu 1 tys musze bo juz sa zjechane.
odradziam kupno tego cylindra . Dodam jeszcze ze jedem pierscien do cylindra polini sport kosztuje 38 zl