Witam czy wie ktoś cos na temat cylka arisal ? Ponieważ nadeszła nieszczęsna chwila i padł mi mój polini sport. Czy trzeba koniecznie zmieieć gaxnik na większy itp, oglnie wszystko co wiecie jakbyści emogli to napiszcie.
link do cylka: http://www.skuter...ts_id=3624
ps. najprawdopodobniej bede sprzedawał cylek polini sport AC jest on do szlifu !
Edytowane przez OloK dnia 08-03-2009 17:53
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
mam ten cylek wsadzony w swojej katanie...a co chcesz wiedziec na jego temat ? powiem Ci że dość kasy przeje***** na cylki i teraz tak ostrożnie jeżdze ale ten cylek ma kopyto i to dobre jedyna awaria oprzy tym cylku to wydmuchało mi uszczelke miedzy głowicą a cylkiem
pozdrawiam.
p.s pytanie do Ciebie ... czy szybko jest przegrzać katane ? znaczy mam ten cylek i boje sie że przegrzeje mi go z nowu pierd***** i znowu 400zł w tyłku ...
Jak chcesz coś więcej pogadac no to napisz mi na gg: 4517256
A czy trzeba gaźnik zmieniać przy nim ?
Cylek żeliwny trudniej oddaje ciepło niż aluminiowy, a więc nie powinien się tak grzać. Mi się nie przegrzał na żaliwnym jeszcze. Kasy na cylki troche poszło bo już 3 były teraz 4 airsala chcem kupić Ile na nim wyciągnołeś itp.
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%