Siema. Pomyślałem że założe temat o wydechach dla nowych userów którzy nie są w temacie a wiec zaczynamy:
Najlepiej kupić Yasuni c21 albo c16 ale takich nie produkują do katany a wiec trzeba się zadowolić tym co jest
Yasuni R
Polini Super Race
Hebo New Performer 2004
Yasuni Z
Dopler S3R
Leovince ZX
Tecnigas Next R
Metrakit Hand Made
Leovince TT
A zastępcy serii to:
Arrow
Leovince Touring
Sito Plus
Piszcie jakie wydechy znacie jeszcze to zaktualizuje. Myśle że to dobry temat bo czasem sprzedawcy cisnął wały że np. Arrow daje 20 km/h a tak ci co nie są w temacie będą wiedzieć co lepszego kupić
Pozdro dla Kataniarzy
Piszcie jakie wydechy znacie to bede aktualizował
Edytowane przez ptysiex dnia 04-03-2009 18:27
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Piszcie od razu gdzie wsadzić wydech
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Kiedyś jak dobrze pamiętam Wander zakładał temat z tabelami ile wydech przy jakim zestrojeniu daje mocy przy jakich obrotach itp. ! Wystarczy poszukać
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Takich w necie jest z dużo ale tak chciałem tylko listę po kolei który lepszy który gorszy
Ja tam mam mojego tecnigasa i nie narzekam na niego fajny ma dźwięk w spółpracy ze stożkiem. Kiedy jade to wszyscy wiedzą że to ja taki charakterystyczny. Tak więć polecam Tecnigasa next r
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%