Siema
Mam do was bardzo ważne pytanie:Niewiecie może kto naprawia we Wrocławiu skutery tanio chodzi mi o jakiegoś dobrego mechanika który się zna dobrze na skuterach...
Za odpowiedzi Wielkie dzięki!!!
Chyba stiv440 jest z wrocka zagadaj do niego może zna jakiegoś. ps wpadł byś kiedys do Złotoryji
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
a dlaczego ? Co zrobił ? nawet nie wiedziałem
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
hmm... 20km za Legnicą no to koło 90 by było może 100 nie wiem dokładnie Autostrasą koło 80-85 ale skuterkiem raczej autostradą nie smigniesz ;D