Elo. Mam problem z Suzi ;/ Katanka nie chciała kręcić z rozrusznika tzn tak jakby aku był wyładowany. Ale jak motor się zagrzał to z rozrusznika zapalił. Wczoraj założyłem nowy akumulator i nic to nie dało ;/ Kręci tak jakby nie był naładowany a po chwili już w ogóle nie ma siły zakręcić ;/ Pozostaje tylko kopka. Dziwne jest to że jak się zagrzeje to jest ok tzn tak jakby się aku podładował. Nowy aku jest żelowy bezobsługowe tak jak stary.
ja też mam problem z rozruchem kręci ale tak jakby nie miał siły au przedładałem od axdam42 i od kumpla co ma srke i nic ;/ a włożyliśmy rozruch od axdama pod prostownik to aż świszczało a mój kręcił ale powoli
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
no właśnie niewiem ale co do katanki mam juz plana ;D pierw daje do kumpla który co nieco sie zna na motorkach jak on nic niewskura to daje do serwisu yamahy a potem autogiełda i za 3700 -3800 daje przez pół roku naweet bo chcem w łape 3500 troche dużo ale...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Wczoraj rozebrałem rozrusznik bo już w ogóle przestał kręcić. Pokombinowałem trochę z ojcem i doszliśmy że szczotki nie dolegają zbyt mocno do komutatora. Dogięliśmy trochę blaszki (na których są zamocowane szczotki) i rozrusznik zaczął kręcić i to dość mocno. Ale i tak nie ma siły, żeby go odpalić.