Witam tak jak w temacie czy oryginalny wał wytrzyma z cylinderm 70 polini sport??
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Jak masz zjechany wał który już dużo przeszedł to warto wymienić. A jak jest dobry to nie spokojnie wytrzyma. Polini jest dosyć słaby więc powinien wytrzymać.
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
11.000 km wal jest zarombisty i kumple i 2 mechanikow mowilo ze jest ok
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
ok dzieńki i tak mam zamiar sprzedać moją katanke w najbliższym czasie bo brat chce kupic jakas 125-tke albo szosowke lub chopperka tylko ze teraz mam z nią problem bo niechce palić iskra od czasu dop czssu jest a jak wkladam do cylka to niema :/