Siemka chłopaki mam pytanie czy ta kiera bmx będzie pasować ?? http://www.allegr...a_bmx.htmljak nie do dawajcie linki i opiszcie poklei co z przełącznikami i innymi [cenzura]ami bo mi coś mieloch nie wchodzi nie wiem co się dzieje a i jeszcze jak zrobić nadkole z blachy tak żeby było ładnie może macie jakieś sposoby?. Dzieki.
Linki w url i POLSKIE ZNAKI. O wiele lepiej się czyta jak jest coś po polsku napisane.
Edytowane przez Baton dnia 09-06-2010 23:27
Tak ta kierownica będzie pasować. Do tego musisz kupić mostek rowerowy np. zoom też żeby pasował na kiere 22mm. Żeby to zamontować musisz uciąć kawałek kiery seryjnej i do tego założyć mostek z kierą. Przełączniki i rollgas musisz mieć od innego moto bo suzuki ma kierownicę 19mm i rollgas nie wejdzie. Ale tak jak pietras wyżej za piękna to ona nie jest ;D
Edytowane przez Baton dnia 09-06-2010 23:29
:: Suzuki Zillion 00'
Tak bedzie pasować ta kiera ale jest wiesniacka. Tylko musisz kupic adapter do tego najlepiej ZOOM lub STR8.Ja naprzyklad ma taka kiere http://www.allegr...olory.html.Przelaczniki najlepiej kupic od speedfight i kostki poobcinac i na krotko zrobic.Co do tylniej klamki to trzeba ja rozwiercic.Trzeba jeszcze kupic nowego rollgaza z manetkami bo te seryjne manetki sa za male jak i rowniez rollgaz.a co do kierunkow to najlepiej kupic takie przyklejane i przykeic gdzies z przodu bo jak nie bedzie kierunkow to nie bedzie ci przerywalo i beda ci tylnie swiecic ciagiem jak nie podlaczysz z przodu I bedze git.A co do blachy to zapytaj innych bo nie orientuje sie.Poprosze o "POMÓGŁ MI"
Edytowane przez matjag556 dnia 09-06-2010 23:34
KoReQ napisał/a:
Jak bym kupywal ta kiere co ty masz co dales link to jakie manetki bym musial kupic daj linki.a czy bedzie pasowal licznik rowerowy xd??
w razie czego to ja mam na sprzedaż licznik rowerowy nowy ( działa test na rowerze ) tanio pisz na PM
mechanika
-tłumik Tecnigas Chrom NEXT R
-wymieniona watra w tłumiku
-sprzęgło tech Racing
-kruciec dolotowy 21
-rolki Polini 2,8g
-sprężynka dociskowa =21
-sprężynki sprzęgła czerwone HEBO
-świeca NGK
i to by było na tyle z mechaniki
optyka
-lusterka łuskowe Carbon
-niebieskie wężyki od paliwa itp.
-manetki stage6
-diody LED w lampie ( niebieskie i zielone )
-diody LED w liczniku ( niebieskie )
-ryfle Carbon
-migacze luskowe LED
-przedłużka amortyzatora 5,5
-blad look
-wygładzenie nadkola
-przyciemnione migacze i świtło stop (czarne )