Postów: Data rejestracji: 01.01.70 Pomógł: 0 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Czy do wymiany tych przelozen potrzebna jest prasa hydrauliczna? Czy jest to tylko kwestia zalozenia nowych bez zadnych komplikacji z palnikiem czy prasa?
Moj tun jest w opisie ponizej. Bedzie to dobry wybor z tymi przelozeniami do seryjnego cylindra?
Napewno będzie potrzebna prasa hydrauliczna ale powiem ci tak szczerze że lepiej żebyś kupił odblokowane ja tak miałem top racing i jedną seryjną to szumiało to w ciul . Moim zdaniem to tak samo będzie w twoim przypadku inny tryb z innej parafi a drugi z innej moim zdaniem takie przeróbki to powinno się robić że kupujesz odblokowane komplet
Postów: Data rejestracji: 01.01.70 Pomógł: 0 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
eee szumi ? .. yyy ja mam polini + malossi i jest świetnie .. Żadnych szumów .. ..
A co do prasy to koniecznie jest potrzebna .. hmm chociaz ja pierwotne nabijałem młotkiem , ale najpierw podgrzewałem palnikiem
Tun: