zainteresowala mnie ta przekładnia ile ona daje wiecej km/h czy faktycznie te 15 wiecej ( obecnie bez przełozen jedzie 75-80) jak ze spalaniem o ile wzrasta i czy wogule oplaca sie takowe przelozenie kupic czy nie wiaza sie jakies konsekfencje z tym.
ja to mam to nie idzie na v-max tylko na przyspieszenie. mowie Ci zajebis.te przyspieszenie cudo ze spalaniem to nei wiem ale raczej duzych zmian nie bylo na v-maxie dalda mi 3km/h pozdro aaa i musze jedno dodac strasznie denerwuje mnie ta przekladnia bo piszczy nie wiem czy tylko moja ale jak schodzi na mniejsze obroty strasznie piszczy pozdro
a mi Curva nic nie dało ;/ tyle że choler*** piszczy gdy puszczam z gazu :/ tylko pytanie DLACZEGO!!!!???? jesli mi ktos powie postawie mu browara!!!
Suzuki Katana RRR LC 2000r.
Tuning Mechaniczny
~Cylinder Airsal Tech Racing 70cc~
~Wydech Hebo New Performer 2004~
~Gaźnik Kit Dell'orto PHBG 19 CS - Metrakit~
~Fajka Polini 2T~
~Wariator Polini Speed Control~
~Przełożenia Pierwotne TopRacing i Wtórne Sr~
~Wał korbowy Top Racing STD~
~Sprzęgło Tec Evo Racing~
~Łożyska wału i simmeringi SKF - HQ Eco~
~Klocki Hamulcowe Malossi Sport~
~Łożysko korbowodu Polini Evolution~
~Sprężyna dociskowa Polini~
~Filter powietrza Polini AirBox~
~Świeca zapłonowa NGK Racing~
Tuning Optyczny
~Lampa Revo Lexus Style~
~Przedłużka Amortyzatora by Kondzior 5,5 cm ~
~Zaciski Hamulców malowane na czerwono ~
~Skrócony tylni błotnik~
~Odświerzone malowanie Katany~
~Nadkole z Alu~
Jak może dać przyśpieche jak kupujesz przełożenia po to by szybciej jechał (patrz. v-max)?
No ale przed zakupem się upewnij jaki masz wałek. CO z tego że masz 99 jak można mieć wałek 22mm.
Ja osobiście kupiłem wałek 22mm i ch** nie idze bo seryjny wałek to 17mm i sprzęgło nie chce wejść w wałek 22mm moja wina bo nie sprawdziłem wcześniej
SUZUKI KATANA AY 50 AC 2004rok
mi dalo 20km/h i jeszcze bede zmienial wtorna
cylinder 65 ccm
9,0g rolki wario
pasek gates
przekładnia pierwotna top racing 16/49
sprężyna dociskowa +20%
czerwone spręzynki sprzęgła
wydech tecnigas
>>> i to by było na tyle ponieważ nowy zakup -
SUZUKI SAVAGE 650ccm (DZIK)[img][/img]