Witam. Mam skuter z anglii i jak wiadomo licznik wyskalowany mam takze w milach. i wpadlem an taki pomysl zeby wydrukowac jakos na papierze fotograficznym tarcze z wersji europejskiej. I mam takie pytanie skad wziac taka ttarcze zeby ja wydrukowac ?? gdzie ja znaleźć mozna ?
tutaj masz znalazlem ci zegary te nowsze tylko ze z siwym a nie zoltym tlem . http://www.allegr...cznik.html . przynajmniej ci bd prawidlowo pokazywac km ; d
ok tarcze ciezko znalezc ale bd w cenie 30 zl podejzewam i zle ci bd km pokazywac takze doradzil bym zeby kupic licznik chyba ze chodzi o to żeby było widać że km jest mało najechane a tak naprawdę więcej żeby miał mały przebieg przy sprzedaży
a szukalście na tej stronce czy nie ma zegarów?!? no chyba nie a więc wchodzicie sobie na Download jest to po lewej stonie forum i tam są szablony zegarów i masz je za darmo tylko musisz sobie je wydrukować!!!
takich tuningowanych nie chce ;d bo mi sie nie podobaja ;p nie mogl by ktos wyjac swojej tarczy zeskanowac i wrzucic tu ?? ;d
Tylko ze ja potrzebuje ten zołte tarcze od WR