jakka katana (poiemnośc)
PISAC NA PW CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM
Ja ci polecam: yasuni R od pg kupisz tanio albo polini super race(niech daniez sie wypowie) i zx o chyba najlepszy wydech stosunku mocy do ceny.
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Jak chcesz poświecić troche czasu/kasy i zacząć tun katany zeby nie jechała jak śledz to wybierz coś w w obszarze laser x-pro ---
polini super race/yasuni R a jak tylko tak żeby miała trochę buta i v-max tam te 70 to weź ZX czy coś tego pokroju... O yasuni R przy seri cylku na razie nic nie powiem;D ale z polini na seri nie korzystałem na maxa...wydech zajebisty ale trochę przy mocny do seri--ale ja tam miałem i wyciskałem z niego tyle ze chyba 50ccm seria więcej nie pociągnie bo 85-90 to dobry wynik
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki