Witam mam pytanieile kosztuje regeneracja wału i czy musiałbym kupować nowe łożyska. 2 pytanie czy nielepiej kupić nowy wał przy moim cylku polini sport 70 i czy jak kupuje wał dostaje się łożyska razem z nim jak np. http://skutercent...ts_id=2112Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
pomorze ktoś ??
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
aiiiii... troche po kieszeni zaboli to nielepiej nowy wał kupić tylko niewiem czy z wałem dają łożyska...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
No i ja dlatego nowy kupiłem do wału nowego nie dają łożysk. Zajrzyj do mojego tematu o mojej katance, tam jest link do fot z numerami łozysk SKF HQ- teflonowych, nie zapłacisz za nie 144zł u mielocha a możesz w własnym mieście poszukac ich i zapąłcisz coś koło 30zł za nie. Kumpel tak do roxa zrobił i dał bodajrze 38zł w płocku za te same łozyska co u mielocha 144zł. Tylko bez uszczelniaczy.
ok dzieńki ;D