Witam jak w temacie zajmuję się spawaniem plastików i ich przerabianiem(wymyślasz sobie jaki ma być plastik i wysyłasz mi szkic na maila a ja Ci powiem czy sie da zrobić i jaka by była cena tego) albo spawanie plastików. W razie jakich kolwiek pytań proszę o kontakt stunt889@o2.pl albo gg10387434 POZDRAWIAM
Żeby zespawać połamany plastik trzeba mieć np. lutownicę papiery ścierne różnych grubości i kompresor+pistolet żeby to pomalować spowrotem. Ile se cenisz za taką zabawę?? z ciekawości pytam
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Posiadam wszystkie potrzebne rzeczy do pospawania plastików. A co zrobić jeżeli brakuje jakiegoś elementu tak jak w moim przypadku..?
Według mnie wypadek wtedy kupić tylko nowe...
speed 889 i inni chciałbym powiedzieć że plastików się nie spawa!!!! Tylko lutuje albo jak powiedział slomek zespolić) Grzesiek koc1993 ja też połamałem plastik i zgubiłem częśći i nie moge znaleść plastiku żeby go zakupić próbowałem z bratem jakoś z innego plastiku wyciąć dokładnie taki sam plastik jak ten co zgubiłem ale badziewnie by wyglądało. Ja też mam ten problem..
Tuning optyczny:
Przyciemnione kierunki,niestety zabrakło na tylną lampę ale to już nie długo.
Napisy na oponach.
Tuning Mechaniczny:
Wydech LeoVince Sito(w czwartek Gianelli od HH)
Odblokowana jedyna blokada to przełożenia,na wakacjach może cos zakupie od SRki.