Witam mam problem z katana w jesień to zauwaylem i problem jest taki ze nigdyy nic sie z nia nie działo spokojnie 80 wyciagała a teraz zaledwie 68 max 70 i wiecej nie da rady i słabnie starsznie a jak jedzie się nia pod góre to kopci jak szalona :/ i jest bardzo słaba :/ co poradzić ? dodam ze kopka nie odbija tak szybko nie ma takiej kompresi jak wczesniej
Pozdrawiam
Edytowane przez Szalinkofura dnia 20-02-2012 23:43
To jest ciecz? jeśli tak to zapewne uszczelka pod cylindrem puściła i do cylindra dostaje się płyn chłodniczy zobacz czy go nie ubywa a jeśli to AC to nie mam pomysłu co to może być ja miałem podobnie u siebie w LC i to była uszczelka
Zatarłeś cylek. Prawdopodobnie zagrzałeś silnik, albo jakiś syf Ci wleciał przez filtr.
Suzuki Katana 03'
Cylinder Malossi Sport 70 Port Wał Top Racing Std Wariator - TJT Carrera II Kruciec - Odblokowany Gaźnik - Arreche 19 Przełożenia - Top Racing Sprzęgło - Tec Evo Racing Sprężyna centralna - Top Racing + 30% Łożyska - SKF C4 Teflon Tłumik-Yasuni R
dodam ze kopka nie odbija tak szybko nie ma takiej kompresi jak wczesniej
Ja pier****, po co ten temat, skoro sam wiesz, że nie ma kompresji i się dziwisz, że Ci to nie chce jechać dobrze...? Już dawno powinieneś był zdjąć cylek i sprawdzić stan gładzi, bo pewnie już zużyta, albo przytarta.