Na początku jak wymieniłem seryjny wariator na Hebo Next Generation i założyłem rolki 4,1g to wszystko było ok ale teraz coś się zjebało po tym jak włożyłem 70cc i znowu mam ten przestuj ;/;/
Ja już nie mam przestoju. Znaczy dobrze się rozpędza tylko nie wiem czemu od 45 zwalnia trochę i po 55 zaczyna iść jak rakieta. Wydaje mi się że lżejsze roki - 3,7g Polini oraz zawór membranowy Hebo załatwią sprawę.
omg prosze pobawcie sie rolkami sprezynkami i sprezyna centralna. owszem wlozysz sprzeglo nowe z nowymi sprezynkami to przyspieszenie wzrosnie ale nie wiadomo czy ten mul calkiem zniknie. wariator znowymi rolkami lzejszymi powinnirn zlikwidowac tego mula.wszystko zalezy od regulacji...fazi ma racje tlumik tez moze byc winny a jaki masz tlumik ?
w sklepie internetowym np w mielochu!!!!! a masz je wymienione po lewej stronie strony!!! Ja też już nie mam tego muła Kupiłem nowy wydech(hebo np 2004) i założyłem lżejsze rolki. I teraz jest lekki muł do 20km/h a później rozpędza sie jak rakieta do ponad 85km/h. Jest jeszcze inny sposób na tego muła ale pomaga na jakieś 300-400 km. Ja po prostu czyściłem wariator i rolki.