nawet jak miał by stumpf 66 a tulejke 4,1 to nic sie nie stanie ja tak mam bo poprzedni właściciel wstawił wał od starszego rocznika i nie przeszkadza tylko nakrętka sie nie wkreca tak mocno jak powinna
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
co to może być że nie chce wystartować z rozrusznika? tak jak w filmiku kreci niby coś tam chce złapać ale nie daje rady już nie mam pomysłów na to dodam że z kopa pali normalnie...
moze rozrusznik jest zepsuty mi kieyds w innym skuterku miałem dosłownie tak samo krecił krecił ale nie odpalał za to z kopki palił normalnie wymieniłem rozrusznik i działał normalnie