Headhunterz napisał/a:
hahaha. Wander, niektórzy są nie ten teges, trochę wyrozumiałości, rozumiem cię bo nieraz sam się wkur****, ale jednak trzeba ze spokojem do tego.
Gdybyś HH nie był moderatorem to bym Ci napisał co myśle .. o tym co napisałeś .. Od tego jest forum żeby ludzie którzy niewiele wiedzą o katanach dowiedzieli się więcej .. A Ty jeszcze krytykujesz !!! Co z Ciebie Za MOD ? ..
Ciekawe czy ty od razu wszystko wiedziałeś o katanie .. ;/ ( przypuszczam że nie) więc GL & HF i nie wku***** ludzi !
Edytowane przez shaden dnia 09-02-2009 15:14
Tun:
Nie kłuć się bo chciałem uspokoić wandera! Co do mojej wiedzy to ku twojemu zdziwieniu wiedziałem, to dzięki mojemu kumplowi kupiłem Katanę i od niego się uczyłem, poza tym przeglądałem różne fora, bo chciałem mieć 100% pewności czy katana to dobry wybór.
Edit:// Jak chcesz to przeczytaj moje archiwalne tematy, to wtedy się dowiesz, ze na początku miałem tylko problem z uszczelką pod głowica, bo nie wiedziałem do czego się zabrać. Koniec offtopa jak coś to na PW pisz to się dogadamy.
Edytowane przez Headhunterz dnia 09-02-2009 15:18
ale jak wsadzisz do soczewki nawet żarówke od długich świateł to ona i tak będzie świecić jak mijania... to zależy od budowy soczewki nie żarówki...
Katanka-->http://www.polska...R,50/44213 Kupie przełożenia POLINI/MALOSSI