Daj zdjecie katany !!!!! Suzuki Katana AY 50cc LC 99r MECHANIKA ~Hebo Manston Replica70cc Porting by Redus~
~Porting karterów by Redus
~Wał Top Racing Evo NG
~Wydech Athena Racing
~Gaźnik Stage6 R/T PWK 24 mm
~Kruciec Motoforce Racing nad koło
~Zawór Tec Sport
~Łozysko igiełkowe PSYCHIC
~Czujnik temp. Stage6
~Wario Polini Speed Control
~Łożyska wału SKF uczelniacze KOK
~Przełożenia Malossi 15/40
~Sprzęgło Hebo Racing(czerwone spreżynki)
~Centralka Malossi czerwona OPTYKA ~Lotka od WR
~Felgi od nowej budy
~Polerka pompy wody
~Lampa Revo Lexus Style Black
~Polerka klamek ham.
~Przedłużka Home Made
~Nakładki Stage 6 czarne
~Lusterko STR8 F1 carbon
~Węże chłodnicze Motoforce zbrojone przeźroczyste
~Gazbox Stage6 chrom
~czerwone przewody paliwowe
~Kartery malowane proszkowo na czarno by Marcepani
~Detale malowane proszkowo na czerwono by Marcepani
V-Max NIEZNANY PLANY Cały czas coś do przodu
o [cenzura] jaki składak. Więc tak: rame masz z 2005 roku przednia czasze z nowej budy silnik stara buda z katany wr(chłodzony cieczą) felgi ze starej budy licznik z nowej budy. Szczerze to większego składaka nie widziałem. Widze że masz też fajny wydeszek jest to chyba Tecnigas rs2 lub Tecnigas rs70.
Derbi Senda Xtreme SM 2008r <3 <3 <3
Mechanika:
-Wydech SCR Corse Racingline
-Gaźnik Stage6 Dellorto Black Edition 19mm
-Tarcze sprzęgła Tec Racing Kevlar
-Łańcuch D.I.D i zębatki 13/48
Optyka:
-Plastiki TunR z nową okleiną
-Końcowka wydechu i klapka baku oklejona carbonem
-Lampa tylna Revo Led
-Naklejka "PICZOMAGNES" na prawym boczku
-Polerka nózki zmiany biegów
Osiągi: 100-110km/h
Dzięki na taką odpowiedź liczyłem ;d Tylko jescze jedno pytanie jezeli bede wymieniał przełożenia (mam w planach je wkońcu wymienć) mam brać te dla wersji do 98 czy od 99? Bo chyba jest rózica średnicy wałka o ile sie nie myle. Wydech to rs II wymieniałem niedawno. W środe daje katane do mechanika zeby wymienił cyl, bo kompresja całkeim spadła ;( to przy okazji zapytam sie go czy jest dalej blokowany bo wymieniali go w serwisie suzuki a tam ciężko się wogóle dogadać ;d
Nie jestem pewien ale te przełożenia chyba beda na walek 17mm czyli przed 99r. Spytaj mechanika jaki cylinder Ci bedzie zakładał, żeby Ci jakiegoś chińskiego szajsu nie założyl. A ile Ci teraz katanka śmiga jaki v max?
Derbi Senda Xtreme SM 2008r <3 <3 <3
Mechanika:
-Wydech SCR Corse Racingline
-Gaźnik Stage6 Dellorto Black Edition 19mm
-Tarcze sprzęgła Tec Racing Kevlar
-Łańcuch D.I.D i zębatki 13/48
Optyka:
-Plastiki TunR z nową okleiną
-Końcowka wydechu i klapka baku oklejona carbonem
-Lampa tylna Revo Led
-Naklejka "PICZOMAGNES" na prawym boczku
-Polerka nózki zmiany biegów
Osiągi: 100-110km/h
No przed wymianą jeszcze sprawdze czy 17 mm, co do twego cylka napewno sprawdze jaki tam zamontują bo nie che jakiegoś chinola. Vmax na bardzo słąbej kopresji to ok 73km ale nie jestem pewny czy nie ma jescze blokad na tłumiku.
Nówka prosto z salonu, 2-3 miesiace temu jescze mało wiedziałem o katanie. Gdybym miał teraz jescze raz kupować kupiłbym uzywke 2x taniej i kupił do tego jescze przełozenia za kase którą bym oszczędził.
Przy złączeniu z cylkiem w kolanku bedziesz miał zwężke(blokade). A i wymień licznik na wersje LC bo jak Ci się przegrzeje to nie bedziesz wiedział i zatrzesz I ostatnie jak bedziesz miał kase to tylne boczki zmien na z nowej budy bo te nie zgrywaja sie z czachą
Suzuki Katana AY 50cc LC 99r MECHANIKA ~Hebo Manston Replica70cc Porting by Redus~
~Porting karterów by Redus
~Wał Top Racing Evo NG
~Wydech Athena Racing
~Gaźnik Stage6 R/T PWK 24 mm
~Kruciec Motoforce Racing nad koło
~Zawór Tec Sport
~Łozysko igiełkowe PSYCHIC
~Czujnik temp. Stage6
~Wario Polini Speed Control
~Łożyska wału SKF uczelniacze KOK
~Przełożenia Malossi 15/40
~Sprzęgło Hebo Racing(czerwone spreżynki)
~Centralka Malossi czerwona OPTYKA ~Lotka od WR
~Felgi od nowej budy
~Polerka pompy wody
~Lampa Revo Lexus Style Black
~Polerka klamek ham.
~Przedłużka Home Made
~Nakładki Stage 6 czarne
~Lusterko STR8 F1 carbon
~Węże chłodnicze Motoforce zbrojone przeźroczyste
~Gazbox Stage6 chrom
~czerwone przewody paliwowe
~Kartery malowane proszkowo na czarno by Marcepani
~Detale malowane proszkowo na czerwono by Marcepani
V-Max NIEZNANY PLANY Cały czas coś do przodu
Hmm a z tym licznikiem nie da sie poprostu jakoś podprowadzić kabelków? Bo mam ten licznik z wersja z światłami długimi a takich nie mam wiec mógłbym pod to podprowadzić kabelek od temperatury. Te plastiki z tyłu czym sie różnią z nowej budy od starej? Może przez jesień bede brał sie za malowanie jak już skończe tuning mechaniczny to moze wtedy kupie te z nowej budy jeżeli jest duża różnica
Postów: Data rejestracji: 01.01.70 Pomógł: 0 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1