a czy wogóle taki bajer jak spojler(który nic właściwości jezdnych nie zmienia, bardzo podobny do oryginału) jest warty takiej kasy?? Nie lepiej tą kasę np. na wario zainwestować??
Dokładnie Yasuni R albo Polini SR będą najlepsze jeśli chodzi o tłumiki przeznaczone do Katany ale jak @Damian22 tak lubi przerabiać i modyfikować to zawsze może się pokusić o Yasuni C16 od roxa i przerobić jego mocowanie tak aby pasował do jego Katany.
Wszyscy posiadacze w/w cylindra których znam montują do niego wydechy Yasuni C16. Chodzi o niebo lepiej niż na Yasuni R a tym bardziej na LeoVince ZX.
No tak tylko ten Yasuni C16 albo 30 ile on kosztuje no chyba że ktoś chce się ścigać w kategorii dla skuterów (zapomniałem jak się nazywa)
Taki wydech to kosmos najlepsze jakie znam tylko szkoda że niema takich robionych pod katanę.
Edytowane przez Daniez dnia 21-11-2007 15:32
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Nie ma bo nie ma potrzeby robić do Katany wydechu Yasuni C30 skoro nie ma produkowanych cylindrów które by wykorzystały taki wydech ale Yasuni C16 mogli by wyprodukować ponieważ on najlepiej współpracuje z cylkiem Hebo MR. Po za tym Yasuni C16 jest nie wiele droższy od R więc dziwi mnie to czemu jeszcze go nie wyprodukowali.
Po pierwsze sorry że tak późno DO Takiego cylindra mam zx bo miałem już mało kasy a kumpel załatwił mi lekko używany.
A co do prędkości idzie 115km/h (rolki i sprężynki ustawione na przyśpieszenie)