Jakis czas temu powymienialem kilka rzeczy jak:
Wariator na Hebo next Generation + rolki
Filtr powietrza polini tylko nie stozkowy
Mam sprzeglo Clutch Evo-Racing 110mm + Nebieskie sprezynki Hebo
Sprezyne dociskowa Niebieska Hebo
Tak czy siak od jakiegos czasu na pelnym gazie zaczal sie dusic i przerywac po czym znowu nabieral predkosci i tak wkolko. Myslalem ze to wydech Yasuni - wiec tez wymienilem na nowy Leo Vince ZX i dalej to samo - totalnie zero przyspieszenia a czasami nawet na wolno stojacym gasnie. Nie mam pojecia co jest tego przyczyna - a szczerze nie jestem dobry w te klocki !! Jakas pomoc by sie przydala
Slavo C.
Head Concierge Desk
Jumeirah Carlton Tower
On Cadogan Place
London SW1X 9PY
Mail to: jctconcierge@jumeirah.com
Telephone number +44 20 7235 1234
Direct number +44 20 7858 7038/39/40
Fax number +44 20 7235 9129
Visit us at: http://www.jumeirah.com
hmm miałem tak samo i u mnie dupło ssanie ;p a dokładnie to jeden kabelek se urwał rozebrał przylutowałem zaizolowałem i działa do dzisiaj ;D jedno pytanie czy na zimnym też jak jedzie to się dusi czy tylko po ok 2 minutach jazdy zaczyna sie duscić? bo jeżeli dopiero po tym jak ssanie powinno przestać działać zaczyna sie dusci to wina ssania gdyż jeżdzi cały czas na ssaaniu wiec bierze za dużo paliwa z czym się wiąze dostaje za dużo paliwa i sie dusi nie zauważyłeś może że bierze wiecej paliwa czy cos? ;p hmm a jeżeli to nie bedzie przysczyną to regulacja gaźnika lub bierze z kąś lewe powietrze ;p sprawdz te 3 rzeczy ;D
Suzii w trakcie mega customu!
Jak wymieniłes filter to trzeba gaźnik wyregulowac a nie kupowac wydech za 500zl;P
Seryjny filter daje inna dawke powietrza niz ten polini co za tym idzie zła mieszanka. regulacja gaznika i bedzie good;P
Suzuki katana R Di-tech 2005r.
V-max 85km/h
Silnik seria (aprillia)
Napęd seria
Rolki polini 7.5g
Kolego, nie pomyślałeś w ogóle o gaźniku przez ten cały czas? Regulacja załatwi sprawę. A jjak to zrobić, to już sam sobie poszukaj na necie, albo i tu na forum, bo 1000 osób już takie zabiegi opisywało.