Słuchajcie jest sprawa, dosyc nietypowa, bo seryjnie mam założone sprężynki sprzęgła twardsze od niebieskich Hebo! Ich twardośc to pomiędzy niebieskimi i czerwonymi a mimo to skuter się słabo zbiera... Co mam zrobic, zamówiłem niebieskie hebo, możliwe jest że one są po prosty za twarde?
Suzuki Katana Performance '98
Setup:
-Tecnigas RS70
-Pierwotna Malossi
-Membrany Polini
-Rolki Stage6 4,5g
-Filtr powietrza Hand-made
Niekoniecznie to musi być uzależnione od sprężynek może pasek się ślizga?? Jak sprężynki Ci nie pomogą to spróbuj wtedy z centralkami lub rolkami.
SUZUKI
2000r
Tuning:
Mechanika:
Optyka:
~ Lakier czarna perła
~ Białe felgi
~ Lusterka łezki
~ Chromowane nakrętki na wentle
~ Białe napisy na oponach
~ Czerwony zacisk hamulcowy
~ Biały chwytak powietrza
Tak ja wiem, tylko od początku podejrzewałem sprężynki a tu zonk Zauważyłem, że korektor ciężko chodzi przesmarowałem go, ale nie sprawdzałem, chcę zrobic ten twist control coś na wzór naraku bo słyszałem że to pomaga. Zobacze z tymi niebieskimi, jak nie to obstawiam pasek od początku jak ją mam pasek był nowy tylko trochę za wąski szwab kupił....
Setup:
-Tecnigas RS70
-Pierwotna Malossi
-Membrany Polini
-Rolki Stage6 4,5g
sry za ppp Dogadałem się z kolesiem, że się jeszcze zastanowie nad wyborem... Jakie radzicie wziąśc? zielone, niebieskie, czerwone? Słyszałem właśnie że z byt twarde potrafią pogorszyc osiągi, a ja mam właśnie coś pomiędzy niebieskimi a czerwonymi...
Setup:
-Tecnigas RS70
-Pierwotna Malossi
-Membrany Polini
-Rolki Stage6 4,5g