Koledzy mam problem mianowicie wczoraj złożyłem katane bo nowy cylek zakładałem(malossi sport 70) katane odpaliłem pochodzila z 15 min przejechalem sie powolutku i nagle jak ustałem zgasła... okazało sie ze nie ma iskry... sprawdzalem na dwóch swiecach ,kable nigdzie sie nie stykają, cewka i fajka ok nie mam juz pojęcia co to moze byc a i jeszcze jedno gdy kopie to swiatła sie swiecą czyli regulator napięcia jest ok. mysle ze to moduł... a co wy o tym myslicie? i powiedzcie co mam sprawdzic. z gory dziękuje i prosze o pomoc.
Moduł na 100 % wyjmij swiece i wsadz palca w kapturek i kopnij . Jak cie kopnie no to znaczy ze moduł jest ok. Ale pewnie cie neic nie kopnie . czyli bd musiał wymienić moduł i Regulator. Bo najpierw Pali regulator a potem moduł
I Love STUNT <3 !
W jaki Sposob mozesz miec regulator OK jak masz moduł prawdopodobnie spalony ;>?? wytlumacz mi to . Bo z dego co wiem to jak sie spali moduł to i regulator tak samo . bo najpierw Ci pali Regulator a potem moduł . i nie wmawiaj mi bo ja troche z tym mialem do czynienia u Sb w KAtanie
I Love STUNT <3 !
Pewnie prądnica poszła albo impulsator...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
HAhaha xD Powodzenia Poszukaj Sobie moich tematów z Modułem i regulatorem I sie dowiesz wszystkiego . Ja tak samo mam . że jak kope to swiatla sie swieca ;] a regulator mialem spalony ;p Najpierw kurde zrob to co ci mowie wyjmij swice wsadz palca w kapturek i kopnij i zoabcz czy jest iskra, jak nie ma to masz regulaTOR DO WYMIANY , MODUŁ I SIE NIE kluc ze mna ;] Spytaj sie Pietrasa anwet czy tak nie jest
I Love STUNT <3 !
ja miałem taki sam problem i okazało się ze spalił się moduł raz działa a raz nie wie wiem możne coś tak się oberwało ale kupiłem moduł i wszystko pięknie działa :> odpukać:>
-------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM
seryjny wariator
zdjęcia na życzenie zainteresowanego
Pisać tu albo na gg 8432053
-------------------------------------------------------------------------
Suzuki Katana LC 2003r. http://w576.wrzut...P/p1000845
Tuning Mechaniczny
Cylk Malossi 70 cc Sport
Blaszki membranowa karbonowe Malossi
Wariator Multivar Malossi 2000
Rolki 7g Malossi