Witam wszystkich!
Posiadam super skuter suzuki katane z 98 roku i nie zamienił bym jej za nic na świecie. W moim pojeździe są włożone takie części sportowe jak:
-Cylinder Hebo Manston Replica 70cc
-Gaźnik Kit Dell'orto PHBG 19 CS - Metrakit
-Wał korbowy Top Racing STD
-wariator Polini Speed Control
-wydech Gianelli
-rozwiercony kruciec ssący
Nie zmieniłem jeszcze sprzęgła, paska i membranek. Niestety nie wiem ile jedzie na v-max ponieważ ślimak jest uszkodzony, ale jak sprawdzałem ile jedzie do samochodu to jechała pnad 100km/h i nie rozpędziłem jej na maxa.
raczej na stowe cos ma zmienione bo ja mam podone czesci tylko ze mam wario i sprzeglo inne i na przelozeniach mam blokady i raczej na pewno ma zmienione przekladnie
To jest możliwe ja ją kupiłem pól roku temu i już w miare szybko chodziła choć miała tłumnik oryginaly i inne części takrze a na przekładni mógł poprzedni właściciel ją odblokować
no dobra a mam jeszcze pytanie jeśli jest ta wersja ze sportową przekładnią to przekładnia pierwotna top racing 16/49 nie wejdzie? Bo miałem taką przekładnie i była troszke za gróba zeby wejść do łożyska
może miałeś ta sportową przekładnie z wersji po 99 roku i dlatego ci nie pasowała. A zresztą po co ci to zmieniać skoro twoja katana i tak bardzo dobrze jeździ.....