Od jakiegoś czasu w mojej katanie od 40km/h łapie straszny muł ( tak straszny ze gubia mnie chinczyki ) Do tego zawsze startował z miejsca a teraz rozpędza się w miejscu jakies 5s. Wiecie czym może to być spowodowane??
Gaznik/filtr powietrza/ rolki/i docisk
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Też wymieniałem przed zimą, a wątpie czy by się w 2 miechy starł
Mam jeszcze jedno pytanko :
otóż nie jestem pewny ale mam juz 18tyś. i nie miałem robionego remontu silnika nie wiem czy to może nie przez to.
Edytowane przez klbsuchy dnia 29-03-2010 22:30
a jaką masz kompresję...? No myślę, że remont byłby wskazany...ale nie byłbym zwolennikiem teorii, że to jest główna przyczyna muła Twojej Katany...
Suzuki Katana R AY50 WRK1 rocznik 2001
krakus gadasz głupoty... niektóre silniki robią 25tyś i mają dobrą kondycje regulacja gaznika dokłada i oblukaj czy nie masz czasem progów na wariatorze aa i jeszcze jedna sprawa sprzęgło odgrywa ważną role ponieważ jeśli jest juz do du.p.... jak sie zagrzeje nie rozsprzęgla dokładnie i dlatego ten muł
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
No wiem vortex, że robią po 25 tys. ale kondycja silnika nie zależy czasem od liczby przejechanych km...ale też od tego jak kto sprzęt szanuje i jaki styl jazdy ma...
Edytowane przez Krakus dnia 29-03-2010 22:50
Hah... czytam śmiać mi się chce takie coś to wie każdy. Po 2. klbsuchy jakie rolki masz?
Hah krakus gdybym miał katane 2miesiące i pojecie o silnikach morini słabe to bym sie nie wypowiadał więc nie trzeba powtarzać i to że kolega ma 18tys przebiegu to o niczym nie mówi bo może miec i 100tyś
Wiem, że pojęcie masz spore... nie kwestionuje, ale nie wszyscy taki mają. Sam kilka razy mi pomagałeś... Ale ok... nie mamy o co się kłócić... najważniejsze to pomóc koledze.
Hah dobra koniec spamu xD Kolego więc jakie masz te rolki ?
Ja miałem ze do 45 miał zajebistego kopa a potem do 65 muł i jak złapał 70 i potem szedł 90.Przyczyna była rolki wymieniłem na 4g i jest zajebiście idzie równo do 90.
Tun mech.
~ wydech STAGE6
~pasek Malossi Special Belt
~sprzęgło malossi
~ sprężynki sprzęgła czerwone
~ rolki malossi 3g