siema wiem ze były juz o tym tematy ale kazdy ma inny rodzaj chodzi o to ze gdy ruszam od 0 wszystk ok skut przyspiesza wszystko ok gdy wskazowka dojdzie do 60km/h zaczyna wydobywac sie dzwiek od silnika takie wibracje i jest to mniej wiecej taki dzwiek hmm jak to opisac wydobywa sie po kolei np: bzzzyn tbzzzyn bzyn i jak juz ksuter wejdzie na maksymalne obroty to zaczyna tak mocno przynczec wibrowac aa gdy po wchwili złapie juz takie full obroty to przestaje czy to moze byc wariator?
Edytowane przez vortex dnia 01-11-2009 02:49
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
to jest WAŁ kazdy mowi do wymiany ale mi sie nie chce w to wierzyc ja tez tak mam i juz sobie powiedzialem ze to moze taki urok mojej laseczki
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
przebieg dochodzi do 15tys
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
wiesz w skuterze nic nie powinno wibrować no chyba , że masz wibrator gdzieś schowany jest wiele powodów np. wibruje bo jest juz na maksymalnych obrotach i wyje możliwości jest wiele