siema dzisiaj jak zwykle wybrałem sie na przejzdzke jezdziłem wszystko ok potem troszke na gumie polatałem i potem jade sobie dodaje gazu a skuter buuuu zgasnoł i nie odpalił juz tak wykreciłem swiece swieca koloru brazowego czyli ok mokra tez była sprawdzałem iskre iskra tez ok wiec moje pytanie brzmi co jest grane? ;/
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
NIE!!! PRZECIEZ DZISIAJ SUPER POGODA
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
gaznik jest teraz orginalny nie ten co kupiłem
skuter był wtedy ciepły i nie odpalił jak był taki letnawy to tez nie postał teraz na dworze do samego wieczoru i odpalilem go teraz co t mogło byc ze nie hcciał zapalic czyzby swieca?
Moze za dłuzo dawke oleju dostał ... lub też za dłuzo dostaje paliwa jak paliłeś gumę to pewnie mocno dostał po garach i sie zalała.. ja miałem tak podobnie jak wciągu dnia zrobiłem 130 km już dojedzałem do chaty a tu nagle 70 km/h 20 sie zrobiło manetka do końca i zdech potem prowadziałem kupiłem nowa świece i jedział jak nowo narodzona
Moje sentymentalne cudeńko Suzuki Katane AY 50 rok 2002
ja podejrzewam ze swieca konczy swoją zywotnosc jakby nie było to 15tys na jednej swiecy od nowosci i gaznik do czyszczenia