gdy odblokowaliście blokady na przełożeniach to o ile wam vmax wzrósł ??A czy suzuki katana chłodzona powietrzem bedzie lepiej szła niz chłodzona cieczą czy tak samo i powiedzcie mi ile mi pójdzie moja katana z 2001 roku jak wymienie przełożenia a jest chłodzona powietrzem i teraz leci 65 km na prostej ?? (pomógł)
Edytowane przez Patryjos dnia 18-10-2009 20:29
Patryjos
NIeda sie odblokowac przelozen, musisz kupic nowe to zalezyjakie kupisz jak kupisz od apki to o 10-15 km/h zalezy w kazdej katanie jest inaczej jakupisz ktore maja 11-12 na jeden obro kola to 20-30km/h zalezy czy wtorne czy pierwotne wymienisz (pomogł)
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
noto bedziesz latal cos okolo 80 pomogl, i lepiej bedzie sie zbieral
Edytowane przez CHICKENovsky dnia 18-10-2009 20:31
wymiana przełozen na sportowe tyczy sie dynamiki silnika to masz tak jak w rowerze sprubuj startowac z miejsca z tyłu z małej zembatki a z przodu duzej jest ciezko tak samo tu sportowe przełozenia zakłada sie w silnikach po tunie proponuje kupic z apki jedno przełożenie ok 7km/h zalezy jaki masz stan cylka czesci itp
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
A jak bym wymienił teraz sportowy wariator to ile mi by leciała i sory że w tym temacie ale nie ma sensu zakładac drugiego
Edytowane przez Patryjos dnia 18-10-2009 20:38
Patryjos
wario da ci gdzies na oko bo nie da sie tego dokładnie powiedziec z 10km/h przy dobrym starcie
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
zalezy jakie wario, stan silnika itd i oczywiscie jakie ROLLKI dasz czym lzejsze tym lepszy but mnieszy v max czym ciezsze to an odwrot xD
wariator proponuje polini speed control moim zdaniem to swietny wariator w przyzwoitej cenie