Mam do was pytanie czy spotkał sie ktos z Katana ktora nie ma blokad (tylko na przełożeniach) i jedzie maxymalnie 55 ??
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika
ma tylko na przełożeniach byłem w jednośladzie i dzwonił do salonu Suzuki i mowił typek ze poczatkowe wersje katan były nie blokowane i wypuszczane czyli trafiłem na RODZYNKA
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika
Napewno nie bo zrywa ma ze na koło staje i niebieski dymek chodzi bardzo dobrze tylko ze nie ma wogole blokad jezeli bym zmienił przełożenie too ile bym z niej wyciagnał??
a ile wyciągasz teraz? 55? to z 70 polecisz.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
No włąsnie mnie tez to dziwi 55 vmax i niby nie ma blokad