pomysł Krzycha byłby chyba najlepszym rozwiązaniem... wkładanie cylka 70 tylko po to by polepszyć przyspieszenie, jeszcze w mieście byłoby raczej nie trafne. Tak jak pisałeś poruszasz się zazwyczaj tylko w mieście przy 70ccm spalanie wzrosło by dosyć, a poza tym docieranie przez kilkaset km byłoby uciążliwe w mieście no ale wybór to należy do Ciebie...
dzienki takto pujde w poniedzialem na policjie (dla pewnosci trzy trzeba) sprawdzic ile mi jedzie jesli powèyzej 55km/h dostane document nie sprawny technicznie na prendkosc i bede musial isc do mechainka by mi go ograniczyl.
Bo na poczontek roku szkolnego bedzie policja przy kazdej szkole w belgi sprawdzala skutery! wienc mi sie uda jak by co.
jak go ogranicze to wzuce wariatorek 120 do 150zł + rolki 4.0 a wydech nie bo to bedzie moj ogranicznik.
Dzienki za calom pomoc ale moim zdaniem temat zostal zakonczony!
Jeszcze raz
Dzienkuje.
Edytowane przez SYMET dnia 29-08-2009 22:38
ogulnie sprawdzajom odrazu na miejscu po bokach, w bagazniku, na kierownicy i przy silniku czy niema zadnych przeloncnikow ale tylko tak ogulnie a nie co do perfecji sprawdzajom jesli jedzie miendy 45-55km/h