Witam kupiłem niedawno stwoją katanę i jezdziłem nią aż w końcu zabralem sie do roboty.
Wyczyscilem gaźnik, ucielem zawirowywacz spalin,rozwiercilem kolanko dolotowe. Po tym skuter jechal 65km/h z górki zamiast 55km/h
lecz radosc nie trwała zbyt dlugo po jakims czasie cos zaczeło stukac nawet nie jestem w stanie powiedziec gdzie.
Pojechalem sie przejechac skuter cisną łdnie trzymał 60km/h i gdy zaczeła sie górka w dol skter zacza zwalniac az w koncu stana i zgasł.
Gdy wróciłem z nim do domu i zaczełem cos próbowac skuter odmawiał posłuszeństwa. Po jakims czasie zauwazylem ze nie dostaje paiwa i dlatego niechce odpalic cos tam pogrzebalem rozkrecilem znowu gaźnik wyczyscilem itp. zalozylem dmuchnalem w bak paliwowy i odpalil. Teraz pali lecz gdy dodam gazu to gasnie. Dodam też ze cos puka i szumi nie wiem o co chodzi proszę o pomoc.
Jest to Suzuki Katana AY50W LC 99 rok. Wszystkie części seryjne przebieg 16400km
Moze napisałem troche niezrozumiale za co przepraszam oraz pisownia sory.
może uszkodzone podciśnienie, albo syf w zbiorniku i się zatyka gaźnik. lub jak Jajecko pisze, słaby cyl, brak kompresji dlatego paliwa nie dostaje bo nie ciągnie przez wyżej wymieniony brak kompresji
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg