yasuni sa racingowe. jesli chodzi ci o cene i o klank to tecnigas next r w chromie jest chyba za 500 zl a normalnie 400 najtanszy i chyba najlepszy z tych tanszych tlumiczek
najlepszy do 70 jest " wydech fabrycznie przystosowany do cylindra 70ccm i z chomologacią na drogi publiczne " . nie kupuj z chomol. sport bo ogłuchniesz
049
pytałem juz o cyle to zapytam cie o tłumik - gdzei zaopatrujesz sie w czesci i kot ci to składa w całośc - czy sam moze krecisz przy katanie ? no i ile dales za tłumik ??
ja rozumiem ze o rasowy dzwięk , ale ja słyszałem NEOS`a z takim wydechem , było go słychać a nie widać... nie jak juz to naprawdo z chomologacią na drogi publiczne , a dzwięk to sobie filtr ponawiercaj:bigrazz:
049
Więc tak Wojol tłumik i rolki to można samemu wymienić bo to jest proste ale inne żeczy montuję w serwisie. A co do części to kupuję je na stronie www.sklep.mieloch.pl . Za tłumik razem z przesyłką dałęm 739zł ale takiego tłumika nie musisz kupować kup sobie leo vince RR jak chcesz to ci sprzedam swuj bo teraz mam RR ma przejechane 100km.
PZdR
Edytowane przez Konrad991 dnia 21-03-2007 18:42