Witam, mógłby ktoś zrobić dokładne pomiary przekładni pierwotnej, sportowej, najlepiej malossi, może być do katany przed lub po 99. Nie interesują mnie ilość ząbków czy coś takiego, potrzebuje idealne wymiary robione suwmiarką, wielkość, grubość, wysokość zęba i tak dalej, coś w rodzaju rysunku technicznego.... Jeśli by dobrze poszło to mogła by ruszyć produkcja takich przekładni troszkę taniej niż w sklepach internetowych....Narazie chce tylko wymiarów na próbę aby mój człowiek mógł zrobić jedną przekładnie próbną a potem można by było się wziąć do roboty
Katana 98 rok AC => tłumik GIANELLI next
wario malossi multiwar
rolki 7.1 g
pasek malossi kevlar (już lekko przytyrany 16,1mm)
zielone sprężynki sprzęgła
żółta dociskowa
Vmax po prostej 65 km/h przy rolkach 16x13, przy rolkach 6 g 17x12 vmax 73km/h
Optyka =>
Malowanie, zielony groszkowy,
diody w soczewkach i pod skuterem
torrus napisał/a:
Witam, mógłby ktoś zrobić dokładne pomiary przekładni pierwotnej, sportowej, najlepiej malossi, może być do katany przed lub po 99. Nie interesują mnie ilość ząbków czy coś takiego, potrzebuje idealne wymiary robione suwmiarką, wielkość, grubość, wysokość zęba i tak dalej, coś w rodzaju rysunku technicznego.... Jeśli by dobrze poszło to mogła by ruszyć produkcja takich przekładni troszkę taniej niż w sklepach internetowych....Narazie chce tylko wymiarów na próbę aby mój człowiek mógł zrobić jedną przekładnie próbną a potem można by było się wziąć do roboty
Ewentualnie czy ktoś porównywał wielkością przekładnie seryjną do sportowej czy różnica jest tylko w zębacz czy coś jeszcze???
wario malossi multiwar
rolki 7.1 g
żółta dociskowa
Optyka =>
różnica jest tylko w zębach i średnicy koła zębatego. ps. jak by co mogę sprawdzić wymiary bo mam przekładnie polini i jedną od sr, mam też komplet od telefonica movistar
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Jeśli masz od sr to kupię wtórną, jeśli sprzedajesz a wymiary sprawdź byłbym wdzięczny...
wario malossi multiwar
rolki 7.1 g
żółta dociskowa
Optyka =>