Mam problem w swoim suzi ze światłami. Kierunki, klakon mi działają wszystko dobrze, a gdy motor działa na duży obrotach światła bardzo słabo święcą , poprawiają się przy gaszeniu motoru na niziutkich obrotach?
Czym to może być spowodowane??
Pomóżcie bo siedze z tym dwa dni i nie mogę dojść ;/
Masz Aumulator? Jezeli tak to niewiem co jest jezeli masz rozladowany to 90% ladowanie . Ja Mam tak ze jak skuter chodzi na malych obrotach to ma 3 kw cxzy jakos tak a jak wloncze swiatla to ma 8 i jak dodam gazu to maleje
Interesuje Cię Scooter tuning? Te forum jes dla ciebie www.mototun.pl/forum !! Piszcie w powitalni że jesteście od Gawronix
regulator, im więcej napięcia dostaje tym mniej wypuszcza na światła
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
regulator napiecia ci poszedł, tez tak mialem. to dosyc droga rzecz jest w sunie bo mi napszyklad szkoda było wydawac ponad 200zł na nowy. najpierw nazbierałem kase rozebralem ten stary przed zakupem nowego, jest on zaklejony taka zielona guma. rozwalilem to i razem z resztkami gumy wyleciał maly drucik ktory prawdopodobnie robil spiecie, ale mozliwe ze to jednorazowy przypadek, sprubuj tez tak zrobic ale najpierw kase nazbieraj w razie czego bo bez tego katana nie odpali. sorki ze tak sie rozpisalem ale chcialem zebys dobrze mnie rozumiał. pozdro