Jest legalny ??? Proszę o szybkie i prawdziwe odpowiedzi Bo chce se tak tablice zamontować w mojej Katanie xD Tylko nie wiem czy to legalne ;/
Suzuki Katan WR LC
-0 blokad
-wydech sportowy
O nic sienie bój ja jeżdżę 1 rok i policje spotykam tylko nakładce (sąsiad )
Nie wiem jak u ciebie ale u nas bardzo nie łapie skuterów 1 jezdził 2 lata bez karty, inny jawką z sinikiem 124(wsk) i nic
W seryjnym kloszu jest miejsce gdzie nie jest czerwony tylko biały i to niby jewst podświetlenie, ale jeśli zmienisz klosz to nie musisz robić podświetlenia bo nikt sie nie skuma. Jakbyś miał inne to musisz zrobić bo Ci dowód zabiorą tak samo jak za źle zamontowaną blachę. W warszawie u mnie teraz każdemu zabierają dowody ;/ jakaś mania.
CzopAss napisał/a:
W warszawie u mnie teraz każdemu zabierają dowody ;/ jakaś mania.
W moim miescie policja jest bardzo leniwa jak kolege (simiacz )spisywali to nawet im sie nie chciało wysiąść z "suki"
jest przecież widoczna czuli można jeździć
U mnie dosyć często policja kontroluje. Mnie średnio łapią na 2-3 tyg Dwa dni temu straz miejska mnie złapała z kolegami jak się lansowaliśmy po mieście to miejski podszedł do mojej katanki i mówi '' kur*a po ch** zaginasz tę rejestracje ja sam jeżdże na motorach i wiem że możesz miec przez to przejeb**ne'' i sam mi zaczoł ją odginać
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%