Mam katane z 2001 roku i nie pali mi na starter .ale wiem że to jest akumulator .Tylko nie wiem czego nie pali na kopke .Jechałem i nagle mi zwalniał i zgasł a pózniej już nie odpalił .
Patryjos
ooo danielo zmieniłeś tuning? chce ci sie tak kopiować z mielocha nazwy?
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
ciekaw jestem jak wygląda stożkowy filtr lexus. Jak zrobisz fotki tej katany to ci pogratuluje bo jak narazie to [cenzura]isz smuty i myślisz że jesteś fajny
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
nie bronie daniela, ale jego tun to prawda wiem, bp nawet cyl kupił ode mnie :-) Italkita
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Poprostu teraz kupił tun za 1000zł i gada że to prawda bo więcej za te części to nie dał pewnie. Bo tamta to bylo skopiowane z mielocha najlepsze częśći bo akurat miał yaśka R hebo manston polini+malossi itd. poprostu to co najlepsze. I jakoś fot niechciałeś zrobić bo poprostu jej nie miałeś !! sory za offtopa ale to poprostu jest nie do ogarnięcia
Ty to nie czat.pl że jakieś pozdro dajesz. I pewnie słuchasz firmy
Wracając do tematu to prawdo podobnie pękły ci płytki membrany lub pierścienie w tłoku.. Sprawdź najpierw te rzeczy Bo miałem dosłownie taką samą sytuacje
[cenzura] i Ptysiex i Pietras ! Co wam odjebało to się w głowie ku_rwa nie mieści jak Daniel mówi że ma taki tun to powinno was nie obchodzić czy w c[cenzura]a leci czy mówi prawdę a jak Krzysiek mu Italkita sprzedał to widać się mylicie !! nie tylko wy musicie mieć najlepszy tun ze strony !! Myślałem że jesteście bardziej doroślejsi ! pozdrawiam
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku