MAMPROBLEM poniewasz tam gdzie sie reguluje obrotypo lewei stronie nie ma tej drugiei śrubk przykrenciłem iakomś innom niec sie nie staniei
Ty to ja może napisze za ciebie ok??
Mam problem ponieważ tam gdzie się reguluje obroty po lewej stronie nie ma tej drugiej śrubki. Przykręciłem jakąś inną...nic się nie stanie??
Tak to chyba powinno być
Edytowane przez Daniez dnia 24-06-2009 12:13
PISAC NA PW CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM
a kolega ma problem z polszczyzną ??
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
Zatrudniłem najlepszych tłumaczy świata żeby mi ten dziwny jezyk rozszyfrowali i mam odpowiedz dla wozniak11;
Oryginalna śrubka od regulacji obortów ma czubek zrobiony na stożek (bryła obrotowa ) jak wkręcisz zwykła śrubkę to nie będziesz miał wolnych obrotów
niehcac robic nowego postu postanowilem napisac w tym bo to z jednej beczki.mam problem z gaznikiem nieumie ruszyc srub z regulacji powietrza i benzyny.macie jakies sposoby na odkrecenie ich bo niepotrafie wyregulowac gaznika
Edytowane przez tomekkst2 dnia 23-06-2009 21:52
polewać długo wd-40 + cola i próbować, ale jak ta śrubka się zapiecze to ciężko ja odkręcić (ja nie dałem rady ). Jeszcze mój sąsiad ma dobry patent na odkręcanie takich śrubek.
bierzesz śrubokręt (tu płaski)przykładasz do tej śruby i walisz (z umiarem)w ten śrubokręt. nie raz pomaga
gaźniki Keinhin mają mosiężne więc są miękkie i większość z nich niszczy się przy próbach odkręcenia.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
gdzie kupie tom śrubke co wyżej pisałem
PISAC NA PW CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM