Witam kupiłem ostatnio katanę i mam mały problem
jak zapale chodzi 5 minut i jadę to się zbiera super mój v-max 80KM/h
lecz jak się już zagrzeje albo jest ciepło na dworze jak teraz to od 30 do 50km/h ma takiego muła ze szok jak się jak znowu przejdzie 50 km/h to idzie jak szalona i jest tez takie coś jadę pod górkę (coś mi wyskoczy przyhamuje) i jak zamknę manetkę i będzie 45/ 50km/h to tez wolno idzie a manetka cała otwarta a wieczorem jak jadę i jest strasznie chłodno to jeździ ciągle szybko co to możne być
dodam ze rolki nowe 6g
pasek nowy
wydech GIANNELLI
Proszę o pomoc z góry DZIĘKUJE
Jest to rok 1997 chłodzona powietrzem
Edytowane przez Dav19866 dnia 07-04-2009 13:32
DAW19866
6g rolki chyba są za ciężkie na sportowy wydech... też tak miałem ale ja miałem wydech arrow klasy race (wyścigowy, lubi tylko wysokie obroty) i jak skuter był ciepły, więc też i wariator, pasek itd to trochę na innych obrotach skuter jeździł, jak był chłodny to latał na wysokich, a jak się rozgrzał to trochę niższe miał przy przyśpieszaniu i już tracił moc.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Ja tak miałem na seryjnych Rolkach chyba (6.2g lub 6.5g) i dodam ze mam sportowy wydech Technigasa Next-R po wymianie na rolki te które teraz mam 4.5g juz Mi sie to skończyło.. Też uwazam ze za ciezkie rolki