Witam
Złapałem gume w przednim kole. Czy koło sie normalnie zdejmuje czy może trzeba zdejmować klocki lub cały zacisk ??
I mam jeszcze jedno pytanie. U mnie tylni jak i przedni amortyzator jest bardzo twardy mozna jakoś go "zmiękczyć". Chodzi o tylni. Kumpel mówił ze można go nabić specjalnym gazem ale nie mam pojecia jakim i gdzie można to zrobic??
Koło przednie sie normalnie zdejmuje. Nie trzeba zdejmowac klocków i zacisku sama felgę . Może nalej żadszego płynu do przednich lagów ja lubie moją katanke taką jaką jest przez to że jest twarde bardziej sie wyłoże w zakrętach ale jak sa dziury no to błędu nie wybaczy i leżysz.
Edytowane przez OloK dnia 23-01-2009 23:26
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Tzn wiadomo jak ja zdejmowałem koło z tydzień temu no i założyłem no to też byłem w strachu ze zapowietrzyłem ale nacisnołem ze 3 razy klamkę i klocki sie ułożyły i jest elegancko
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Nie będziesz musiał sie bawić z odpiwietrzaniem a jak masz za twardy amor z tyłu to kup sobie jakiś regulowany
katana-sprzedana
polini sport
hebo np
malossi multivar
rms racing por
hebo hq
arreche 17,5
polini 20-61
malossi 15-40
v-max 120
aerox
malossi sport