Mam skuter suzuki katana z 98 r. wersja WR chłodzona cieczą i zastanawiam się czy blokadą na wiariatorze jest tależ który jest przykręcony do wariatora za pomocą 3 śrub ? Miałem wcześniej aprilie sr i właśnie to było blokadą ponieważ po zmianie na polini speed control prędkość wzrosła z 60 na 90.Czy to jest ta sama blokada ? Skuter jedzie w tej chwili jakieś 65-70 km/h z cylindrem 70 ccm.
nie wario w takim razie masz odblokowany, mam tak samo jak ty... 70ccmi jade całe 65km/h , Katana to inna bajka... aby katana sie szybko kulała wymaga inwestycji , Ponoć przełożenie Nas tak blokuje... :bigrazz:
049
Miałem kiedyś zilliona i był blokowany na przełożeniach ale prędkość max była 55 km/h a tu 70 dziwne.Sprawdzałeś wydech ? Jakie masz ciężkie rolki przy tym cylindrze ?:confused:
Wtórne to które 16/49 czy 20/61 ? bo juz sie gubie. Ja mam Rolki Polini 6.2 i jest przy tym cylku 70 rakieta ale planuje jakieś 4,5g dać , Co Wy na to ?
ps. Rakieta po chwili bo se startu na zbitym piachu kołem nie obruci... przydały by sie lżejsze
Edytowane przez Fazi dnia 29-03-2007 21:55
049
co do tej blokady na wario to tak jak mowisz krystianeos ten talerze ktory jest przykrecony to jest blokada po jego zdjecie dalo mi 5 km/h bo z 65 jedzie m iteraz 70