Witam
1. Posiadam orginalne wario suzuki i niewiem jaka wage rolek dobrać?? Zależy mi na przyśpieszeniu jak i na v-maxie. Za kilka dni kupuje jakiś sportowy cylinder i przy okazji chce zmienić rolki.
2. Jak odpowietrzyć hamulce ???
Cylinder: Polini Sport 70cc
Komin: Technigas
Lampa LEXUS
Korbowód wzmacniany
Reszta seria
hehe kolego wage rolek sie niedobiera od tak najlepiej kup sobie rolki testowe i posprawdzaj na jakich silnik najlepiej chodzi seryjne rolki to 6.2g ja mam w swojej przy moim tunie 7.5g i 70leci jak wczesniej na 5.5g 66leciała ;]
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
To zalezy co chcesz kupowac co masz w katanie itp itd... A co do odpowietrzania to odkrecasz pokrywe z plynem (na kierownicy) i dolewasz na maxa plynu. Potem odkrecasz ta srobe na dole i pompujesz dzwignia az poczujesz plyn. To tak najprostrza instrukcja a i pamietaj zeby plyn uzupelniac
1. Jak chcesz mieć jako tako v-maxa to wsadzasz 5g a jak większy to większe. Ja to podaję oczywiście tak ogólnie bo każda katana inaczej chodzi i inaczej jest wyregulowana więc to nie jest taka recepta. Najlepiej kup sobie zestaw testowy i sobie testuj... albo jak nie chcesz kupować całego zestawu to kup 2-3 komplety i testu wkładając całą 6 albo 3x3 (układ mercedesa) i po kłopocie.
P.S Jak jesteś zainteresowany to mam na sell komplet rolek 7.2g (prawie nówki) Jak coś to pisz na gg
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki