Siema wszystkim mam takie pytanie chciał bym założyć sobie audio w katanie i nie wiem czy takie z allegro się opyla to jest link http://www.allegr...q402c.html
i nie wiem czy akumulator to wytrzyma ???
proszę od odpowiedz bo się na tym za bardzo nie znam???
Z góry dziękuje
Edytowane przez Daniez dnia 17-10-2008 14:44
Nie proponował bym kupywać tych głośników sam miałem je brać ale kumpelmi chciał nówki opchnąc i jak je sprawdziłem to taki szmelc że aż żal.A co do tego wzmaka to nie jestem pewny czy to zda egzamin.Osobiście bym tego nie kupił.Wiem że fajnie to wygląda i cena jest supe niska ale to nie będzie grało tak jak trzeba..Jednak bateria powinnać wytrzymać na około 3 godz grania na postoju.
Ja mam ten wzmak (bez obudowy 2 x 60) i glosniczki ktore znalazlem w piwnicy (pionier ) i powiem ze jak rozkrecilem audio na maxa (jest glosne) to nie liczac malych przerw w pukaniu sasiadow akumulator wytrzymal 2 godziny i okolo 45 minut, a potem musialem leciec do garazu odpalic katanke z kopki i pojezdzic troche zeby podladowac
To wszystko zalezy jakie audio chcesz zrobic. Musisz okreslic jaka chcesz miec moc glosnikow, dobrac do tego odpowiednio duzy wzmacniacz (jego moc ) bo tak to ci nikt nie moze pomoc A i podaj ile masz kasy to ci cos dobierzemy
oo nie wiem około może z 20w - 40w mocy prawdziwej i żeby szybko akum nie z kończyło się może takie glośniki http://www.allegro.pl/item457001862_glosniki_easytouch_ec_15391_volumecar_koluszki.html
ja jaki wzmacniacz bo nie wiem ??? podpowiedzcie pls
Edytowane przez joemachina dnia 18-10-2008 18:53
Wybor glosnikow to twoja indywidualna sprawa, a wzmacniacz musi miec moc wieksza badz rowna do mocy glosnikow. Ja ci nie powiem to ma byc ten glosnik a nie ten bo jest lepsiejszy... Sam musisz zdecydowac jaki chcesz, a jak juz to wybierzesz to sie dobierze wzmak (ten co dales na aukcji daje rade) do mocy i wsio
Temat już dawno powinien zostać zamknięty, identyczny temat już istniał, a wy kolejny tworzycie!!! Zamykam, dalsze rozważania kontynuujcie w tamtym temacie!!!