Mam taki problem mam Wydech Hebo New Performer 2004
i cylinder z allego najzyklejszy i po miesioncu jazdy padajo pierscienie czy to moze byc przez wydech?? Bo szłyszalem ze musze wstawic sportowy cylinder zeby wszystko bylo dobrze bo ten nie wytrzymuje. Czy to prawda??
ja kupilem cylek za 200zl (no name) no i po 2 tysiacach p[ierscionki mi sie sypneli i rrozdupcyły cylek
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Mam ten wydech,zrobiłem już 4000 km i nic się nie dzieje!(cyl seria 50)
@Kamillo1201 u ciebie może to być przyczyną kiepskiego cyla!!!!(niskiej jakości materiały) kupując najtańszy cylinder,trzeba liczyć się z jego niską jakością(wykonanie ,materiał)pozatym takie cylindry pochadzą z Chin!!!!! więc czego można tu oczekiwać?!
ja do tecnigasa next r wsadzilem polini sport 70 i niewiem czy dobrze zrobiłem napisze ktoś czy dobrze ?
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%