Witam czy ta wata bedzie pasować do tłukika tecnigas next r http://sklep.miel...cts_id=405 i jaką polecacie w przestępnej cenie. Moze jaką sami macie wate doradcie bo moja wata jest juz troche spracowana i przymierzam sie do kupna nowej...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
a chociaz ona wysisza dobrze chodzi zeby moj skuterek jak naciszej chodzil bo jak sie wkreci na obroty to wszyscy ludzie sie patrza jakby hayabusa z 300 smigal a tutaj skuterkiem gosc jedzie 70km/h
no i czy do tecnigasa bedzie pasowac...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
będzie pasować, wełnę mineralną docinasz sobie jak chcesz... Wyciszyć to mi dobrze wyciszyło Mocno ją upchaj i będzie git Osiągów nic mi nie pogorszyło