Mam pytanie czy jak kupie taki filtr storzkowy to to mi poprawi osiągi albo coś. http://moto.alleg..._30mm.html
Edytowane przez wander dnia 10-07-2008 23:47
z tego co wiem to stożek poprawia się wkręcić silnikowi na obroty ale tez przepuszcza więcej syfu do silnika no chyba ze jakis lepszy kupisz a nie jakis za 30-40zl
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
A mam jeszcze jedno pytanie ja w orginalnym filtrze mam dwa wejścia od cylindra i jeszcze coś to ten filter podłącze to tego wejścia do cylindra a z drugim wejściem co mam zrobić???
ja niewiem niech inni urzytkownicy ci podpowiedzą bo w tym jestem zielony
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
nie kupuj stożkowego filtra powietrza który jest wykonany z siatki, sam taki posiadam i nie polecam. Dobrze ze założyłem w niego gąbkę to przynajmniej na niej wszystkei syfy sie zatrzymuja.