Witam Otóz ostatnio zaliczyłem dość poważnego szlifa. Kolega mi zajechał droge, uprzednio pokazując, bym podjechał, ale nie bedę się rozpisywał.
Obtarłem prawą strone skutera i popękały mi zaczepy, ale nie chodzi mi o plastiki. Jest wiekszy problem. Skuter głośno mi chodzi. Nie jest to wina tłumika, tylko cylindra. Mechanik oglądał i powiedział, że nadaje się do wymiany i nic nie da się zrobić. I teraz mam problem. Musze szykować kase na nowy cylinder i na prawy plastik i owiewke od kierownicy. Chciałbym kupić jakąś sportową 50tke ale na mielochu są tylko Airsala (dobrze pisze?) I czy bede musiał zmieniać wał? I czy ma ktoś (najlepiej czarne) plastiki do katany? Prosze o natychmiastową odpowiedź. Pozdro.
Był temat o sportowych 50ccm i jakoś nie były one chwalone gdyż właśnie ktoś tam napisał że rozwalają wał. A 70ccm to zależy który ale wiele one nie wytrzymują. Jak nie masz zbytnio kasy to kup serie i będziesz pewny że będzie ci chodził dobrze i długo bez obawy o wał jak za tym idzie dodatkowe koszta. To moje zdanie
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Ja na twoim miejscu bym kupił albo polini albo malossi sport 70cc.Dobre wytrzymałe...
katana-sprzedana
polini sport
hebo np
malossi multivar
rms racing por
hebo hq
arreche 17,5
polini 20-61
malossi 15-40
v-max 120
aerox
malossi sport