1.zobacz czy kruciec ma zweżenie jeśli tak jest zablokowany i możesz go rozwiercić.
2.Jeśli masz blokade na przełożenieach to maksymalną prędkość jaką możesz osiągnąć na seryjnych przełożeniach to około 90km/h.Spokojnie możesz zkładać wario.
Jeżeli kupisz wario może ci to dać do 15km/h przy dobrej regulacji.Ja kupiłem wario polini w zestawie z rolkami.Ten zestaw poprawił mi V-max o 15km/h a także znikneły dziury w przyspieszeniu.Równo przyspiesza.Bardzo polecam to wario.
Edytowane przez katana2001 dnia 08-04-2008 18:57
Jeśli mas zna króćcu napisane S19 to nie jest zablokowany. Ale najlepiej zdjąć gaźnik i zobaczyć jaką ma średnicę, jak 19mm to nie jest zablokowany. Możesz spokojnie kupować wario.
rozumiem że regulacja wario polega na zabawie z rolkami? a jakie wario polecacie do mojej katanki tak żeby poszedł v-max o co najmniej 10 km/h i przyśpieszenie
Nie ma złotego sposobu jakie wario najlepsze. Może być tak ze wario ci da na v-maxie 15km. A może być tak ze ci nic nie da a zlikwiduje jakieś dziury w przyśpieszeniu.
czeslaw12 napisał/a:
rozumiem że regulacja wario polega na zabawie z rolkami? a jakie wario polecacie do mojej katanki tak żeby poszedł v-max o co najmniej 10 km/h i przyśpieszenie
Ja kupiłem wariator polini speed control w zestawie z rolkami 7g i tuleją i taki zestaw zamontowałem.Efekty były następujące:
1.Zwiększył się V-max o 15km/h
2.Znikneły dziury w przyspieszeniu
3.Poprawiło się przyspieszenie
4.Równomiernie przyspiesza ( w moim przypadku do 95km/h)
5.Nic nie regulowałem (zamontowałem cały zestaw z wariatorem nic nie kupowałm żadnych rolek)
Edytowane przez katana2001 dnia 09-04-2008 07:41
To nie ma tak , polecić można jakąś , ale i tak najlepiej kupić kilka i testować , bo każdemu skuter będzie inaczej reagować na poszczególne części.
049