Moje pierwsze pytanie czy opłaca się kupić sprzęgło RMS Racing Pro i jak wymienić pływak w baczku bo mi skurczybyk bardzo źle pokazuje ile mam wachy pozdrawiam
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
No okeej tylko chodzi o to że to będzie pierwszy poziom tuningu później komin bo akurat mam to sprzęgło za małe pieniądze i tu pytanie czy w ogóle da mi coś kupno tego sprzęgła czy lepiej zostać przy serii ?
Edytowane przez Bolek dnia 01-04-2008 17:01
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
Stożek
Sprężyna centralna +22%
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
No to co Boniu piszesz to są już jaja. Zaprzeczasz sam sobie. Napisałeś że nic nie pomoże, a zaraz ze poprawi reakcje na manetkę i start. Jeżeli masz za dobrą kase i planujesz tuning to bierz .
Sam sobie roisz jaja. Nic mu nie da prócz tego że skuter będzie reagował na manetke i może lepszy start ale to bardzo wątpliwe. Z tym że mu nic nie da chodziło mi o v-max i przyśpieszenie!
Ja napisze ze swoich doświadczeń że sprzęgło dało mi kopa i zlikwidowało wszelkie dziury w przyśpieszeniu v maxa nie dała większego bo i tak sprzęgło daje tylkoobroty wyższe przy starcie więc na vmaxie mało albo wcale nie zyskasz ale na przyśpieszeniu da duzo od początku do końca a ten sprzęcik<sprzęgło> przyda Ci się później jak będziesz dalej się bawił w tuning
A co zrobic jak sportowe sprzęgło ślizga sie strasznie na dzwonie (już 1/3 sprzęgłą sie prawie starła ) i nie ma przyśpieszenia a obroty sa ani sie pasek nie slizga
katana-sprzedana
polini sport
hebo np
malossi multivar
rms racing por
hebo hq
arreche 17,5
polini 20-61
malossi 15-40
v-max 120
aerox
malossi sport
yasuni c16
dellorto 17,5
malossi multivar
rms racing pro
dzwon malossi
V-max składanie
Bartekkatana widzę w opisie że ty masz to sprzęgło daje ono rade ?
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
Stożek
Sprężyna centralna +22%
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
Sprzedam suzi na części info PW
Przeskocz do forum:
Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)