cześć wam mam pytanie mój kumpel ma zippa z 2005r i jedzie mu to 75km/h z blokadami czy możliwe że ma tam jeszcze blokady bo ja niewiem czy on mi wkręca czy coś moja katanka z tłumikiem sportowym jechała 75km/h
Na pewno jeszcze jakieś blokady ma ale słyszałem że chinole oszukują z tą prędkością na liczniku. Gdzieś czytałem że dla typa w Romecie licznik pokazywał 80km/h a zmierzył samochodem to jechał 60km/h czy coś w tym stylu
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Chińskie zippy nie mają blokad są po prostu tak słabe że nie opłaca się ich im zakładać bo po założeniu jechały by pewnie nawet nie 30km/h skoro seryjnie jeżdżą po 55 km/h. Wiem bo kumpel ma i sam chciałem mu zdjąć blokady a okazało się że tam nic nie jest po blokowane.
Mój kumpel też ma zippa i jak pojechyał na pierwszy przegląd i ściągnęli mu blokadę(tak mu powiedzieli) to skuter jechał szybciej ale o jakieś 7-10 km/h szybciej. Nie wiem czy one nie są blokowane przez moduł. I żeby zdjąć blokadę trzeba wymienić ten moduł
Mój kumpel w quantumie ma na pewno na wydechu zawirowanie spalin bo zaglądałem. Ale nie pozwala mi zaglądnąć głębiej bo się boi że gwarancję straci nawet jak mu nic nie odblokuje.
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
To chyba macie jakieś inny zipy niż mój znajomy. On nie miał w ogóle blokady na wydechu, wariatorze i blachy w gaźniku ograniczającej przepustnice. Ma za małą dysze i zwężenie na filtrze powietrza.
Tego dziadostwa jest tyle i to chińskie jest więc nie ma sie nad czym rozczulać. Po prostu to jest szajs produkowany na sztukę. Ważne że my mamy Japończyki(niektóre wyprodukowane w Hiszpani)