bartekkatana napisał/a:
To niby dlaczego nie ma sportowych modułów do katan.
Są sportowe moduły do katan,ale dostępne zagranicą. Widziałem kiedys na jakiejs zagranicznej stronce jak koleś sie chwilił swoją katana po full tunie i tam pokazał moduł malossi odblokowany na focie Poszukam tego
Edytowane przez majer93 dnia 22-01-2008 22:13
@Kubulec_WsT czytaj cały temat lub przynajmniej to co było napisane od twojej ostatniej wizyty a nie tylko czytasz ostatni post!!! Po drugie źle powiedziałeś... na odwrót z tymi śrubami!!!
Wander zapomniałem ze tylko jeden rodzaj gaźników jest u mnie w aeroxie jest tak ze ta śruba która jest bliżej filtra jest od powietrza i każdy mi to powiedział , bo wykręcając śrubę zwiększasz przepływ powietrza.
ta śruba przecież też jest od wysokich każdego co sie pytałem to mi mówili że ogólnie to ta bliżej filtra jest od powietrza a ta druga od regulacji obrotów. Oczywiście mówimy o nie seryjnych gaźnikach :]
Więc tak doszła paczka i jak zakładam dysze 60 to dalej go trochę zalewa ,jak otworze filtr powietrza to jest w miarę normalnie jak powoli daje gazu a jak szybko do oporu to sie dusi jakby za mało wachy dostawał. Czyli wychodzi z tego ze tak nie dobrze i tak tez nie dobrze.
Jutro jeszcze spróbuje naregulować przy zamkniętym filtrze.
Edytowane przez Fazi dnia 29-01-2008 22:49
Sory że post pod postem ale chce żeby był na góże bo wiadomo wszyscy czytają to co jest na str głównej
Mam pytanie czy jak dam za dużo oleju to może go zalewać
Ja kilka dni temu zamontowałem mój cylek Polini Sport 70ccm, który kupilem za dosłowne grosze. Leje benzyne od ojca co do piły leje i tam olej jest troche inny. Narazie pojeżdże jeszcze tak troszke i kupie jakiś dobry olej. Będe mieszał ten sam olej, bo skutki używania dwóch olejów przez dluższy okres mogą być tragiczne(cylek).
Regulacja okazało sie ze była przytkana rurka gdzieś (ta która dochodzi do filtra jak ją zdjołem to jest good na dyszy 60.Tylko docieranie to problem.Bo jeżdzić z prędkością do 40 to jest problem.
A z regulacją to mi chodziło o gażnik bo resztą zajmę sie po docieraniu.
Edytowane przez bartekkatana dnia 04-02-2008 19:13
No to załóż jak najcięższe rolki bo to głownie przy docieraniu chodzi nie przekraczanie 6tyś obrotów ja docierałem śmigając jakieś 47km/h i teraz zajebiście sie cylek trzyma =)