-wydech leovince TT
-zawór membranowy malossi
-króciec dolotowy 19mm
-rolki 4g polini
-wariator polini speed control
-sprężyna sprzegła polini
-przekładnia od katany w wersji movistar
Tuning optyczny:
-klosze niebieskie kierunkowskazów i lamy tylnej
-plastiki od katany 2001 R -
-felgi 6 ramienne z katany 2001 R -
-skurucony tylny duży błotnik
-spojler od katany R
- siedzenie biało niebieskie od katany WR
W planach:
-sprzegło polini g2
-Cylinder Metrakit MK Series 50cc
-przedłużacz amortyzatora IGM 40mm
-lusterka karbon
wo , widzę konkretnie sie zabrałeś za katanę , ale pamiętaj że pieniędzy które włożysz nie odzyskasz Plany też nie złe . Więcej fotek i z każdej strony no i osiągi podaj
049
Wiecej fotek dodoam gdzieś za tydzień dwa bo katana stoi w warsztacie z zdieta pokrywą silnika i czeka na sprzegło i wario.Wydech dał mi 15km/h V maksie i przyspiesznie się bardzo poprawiło.Jedzie mi teraz 80km/h.W styczniu kupuje gaźnik i przełożenia.w W wakacje 2008 bedzie skończony cały tunning bo idę do pracy i zarobie trochę kasy którą wydam na resztę tunningu.
Twój tłumik to Polini For Race czy Polini Super Race ?
Jesli Polini FR to gdzie go kupiłeś ?
Pytam bo mam Katane AY WR LC z 2000 roku i chce zrobić tuna na polini - cylinder (mam), wario, sprzeglo, wydech ?
Jak ci lata taki skuter ?
Tłumik Polini for race kupiłem na mielochu i przerobiłem w zakłądzie co zajmuje się tłumikami żeby pasował do seryjnego kolanka do katany. Wario mam do katany polini speed control na sprzedaż nuweczke za 170zł jakbyś chciał.Mi lata na odblokowanym wario i kruccu na seryjnym cylku z tłumikiem polini i membranami malossi 80km/h i zajebiste przyspieszenie.Ja mam wersje AC.